Струма BGПълнолунието ще настъпи на 19.05.19г. около 00:10ч. в края на

...
Струма BGПълнолунието ще настъпи на 19.05.19г. около 00:10ч. в края на
Коментари Харесай

Предстои пълнолуние в Скорпион: Идва страстен период, изпълнен с отговори

Струма BG

Пълнолунието ще настъпи на 19.05.19г. към 00:10ч. в края на знака и ще бъде по оста Скорпион – Телец, тъй че ще засегне и Телците, най-много тези от последната декада.

С какво се характеризира Луната в буйния и рисков Скорпион?

Ще се пробудят интуицията и виденията. Това се дължи освен на Скорпиона, само че и на връзката й с нощта, по този начин богата на видения, а и на прекарвания за някои от нас… със съня и човешките фантазии. 

Сънищата, както е известно, постоянно водят до решения и отговори на доста въпроси. Също по този начин се счита, че с тяхна помощ подсъзнанието обработва нужната ни информация, с цел да се оправим с настоящите си житейски алтернативи.

А, Скорпионът е цар на мощната трансформацията и прозорливост. Наред с това е занаятчия на обаянието, секса, усещане потребностите на другия и тайните.. Добре е да използваме също по този начин и волята си, която ще бъде засилена през това Пълнолуние, за реализирането на сложни и дълго чакани промяни, от които се нуждаем.

Това водно Пълнолуние ще ни потопи дълбоко – в страсти, усеща, прекарвания, чувства. Отдайте им се и душевно и скотски – въпреки всичко и земния Телец взе участие!

Обърнете се към себе си и си припомнете, че сигурността и спокойствието идват от вътрешната страна. Това е значимо, тъй като в природата на Скорпиона е да се държи ревностно, собственически, властно и отмъстително. Пълнолунието в този знак подчертава върху целия този набор от страсти, по този начин присъщи за знака.

Пълната луна ще бъде против една доста мощна, закрепена звезда – Алгол.

А, когато тя задейства някоя персонална планета, можем да се усещаме толкоз непобедими – като главата на Медуза. Според античната митология – кръвта от лявата страна на Медуза е била отровна, а кръвта от дясната й страна е била употребена за лекуване. Това припомня, че властта идва с отговорност. Може да употребявате силата си, с цел да се отровите или да се излекувате!

Алгол против Луната…Тази композиция ще направи това Пълнолунието в Скорпион запаметяващо се!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР